«

»

mar 06

Røde Kro Messe – 12. -> 15. Marts 2015

4 forrygende dage med antikviteter, kunst og design

Den 12. – 15. marts afholdes Danmarks største Kunst & Antikmesse i Compass Congress Center i Rødekro, hvor ca. 80 udstillere fra Danmark, Sverige samt Tyskland står klar til at møde publikum.

Det er nu over 25 år siden at den velkendte Antikmesse i Rødekro slog dørene op for første gang.

antik messe røde kro Det er Compass Fairs, Skandinaviens største messearrangør, der står bag endnu en udgave af den store og populære antikmesse.

- Vi har de seneste år opbygget en række store og velbesøgte antikmesser, og det bliver også tilfældet i år, hvor messen her i Rødekro er én blandt mange.

- Tidligere var antikmesser måske lidt støvede og der manglede kvalitet, men de seneste år har vi hos CompassFairs arbejdet intenst på at give dem et gevaldigt løft – blandt andet også ved at have fokus på kunst og design. Så i dag er det Danmarks største Kunst & antikvitetsmesse med en høj kvalitet.
- Kunst & Antikmessens slogan er ”Fortidens trends – Nutidens inspiration”, som opsummerer indholdet på messerne vældigt godt, blandt andet også fordi det de seneste år er blevet in med antikviteter og retro-effekter i den moderne boligstil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Vi har alle typer af gæster på messerne. Både unge og ældre – og både dem, der er på udkig efter et fund eller noget helt specielt – eller dem, der køber ”noget nyt af det gamle” til boligen.

- Udvalget på messerne er enormt. Fra antikke møbler og guldalderkunst til malerier, porcelæn, legetøj, smykker og alverdens samlerobjekter.

- Sidste år havde vi knap 11.000 besøgende på messen her i Rødekro, og forventer mindst lige så mange i år, fortæller Martin Boilesen

Antikmessen afholdes i Compass Congress Center, der er beliggende Brunde Vest 17, Brunde, 6230 Rødekro.
Messen har åbent på følgende tidspunkter: torsdag d. 12. marts kl. 11.00 – 18.00 og
fredag- lørdag – søndag d. 13. – 15. marts kl. 11.00 – 17.00.

 

This post is also available in: German

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>