Løkken Antikmesse 2015

Løkken Antikmesse fylder 40

Som en art kulmination på vedholdende arbejde gennem fire årtier kunne antikhandlerparret Bitten Madsen og Carl Sørensen fra Lønstrup se frem til, at Løkken Antikmesse fylder rigtig rundt.

Ikke alene blev messen 40 år torsdag den 30. juli, – den blev fyrre med de samme arrangører ved roret.

GOPR8190_1438355001403_low[1]

Ægteparret Madsen-Sørensen har nemlig brugt hver eneste sommer de mange år på at få alt det, der hører til en messe, til at spille og klappe: kontrakter med hal og 35 udstillere, annoncering, plakater, udstillingsplan, trykning af flyers, billetter osv. osv. Dertil kommer alt det praktiske i hallen både før og under messen. Plader og lægter mv. man bygger stande af skal frem fra lageret og til Løkken. Ligesom der skal store skilte op og den slags. Og nå ja, så skal parrets egen stand jo også lige være klar til rundt regnet 5.000 gæster.

Så jo – sådan en messe kommer ikke af sig selv.

– Vi har egentlig aldrig diskuteret at holde op. Måske er det i virkeligheden sværere for os at lade være – end at blive ved… siger Carl Sørensen.

Og det altså på trods af, at hans egen dåbsattest er ved at være, ja, måske ikke ligefrem antik, men helt ny kan han heller ikke komme af sted med at sige, at den er…

Alligevel er det lykkedes at holde messen ung. I hvert fald er der hvert eneste år flere, der gerne vil være med, end der er plads til. Og især gennem de senere år ser man et stadig yngre publikum på messen.

Løkken Antikmesse åbner alle fire dage klokken 11. Torsdag og fredag lukkes klokken 18, lørdag og søndag klokken 17.

Flere oplysninger:

Arrangør Carl Sørensen, Lønstrup: 24 81 02 20