Mød op til Guld på Godset og få en gratis vurdering

DR optager to juleudgaver af programmet ’Guld på Godset’, hvor du kan få vurderet dine arvestykker, designmøbler og sjældne julepynt.

Guld_paa_godset_800

De to nye programmer skal  optages i første weekend af november på Nørre Vosborg i Vestjylland. Du kan møde op og få en gratis vurdering af dine medbragte genstande foretaget af nogle af Danmarks dygtigste vurderingseksperter.

Alle typer antikviteter, kunstværker, designergenstande, retrofund, kuriositeter er velkomne. Som noget nyt vil der også være en juleekspert tilstede, så ligger du inde med nogle særlige julegenstande, der kunne være spændende at vise frem og få vurderet, er det nu, de skal findes frem.

Hvis du medbringer en særligt interessant antikvitet, kan du efter vurderingen blive spurgt, om du vil sælge den til højestbydende blandt tre professionelle opkøbere, der står klar til at byde hinanden op. Du kan stadig sige nej efter budrunden, men får altså muligheden for at sælge den salær-frit til bedste bud.

Vurderingsdagene finder sted på Nørre Vosborg lørdag og søndag den 2. og 3. november kl. 10-15. Før og efter vurderingerne er der mulighed for at købe lidt til ganen.

De færdige udsendelser bliver sendt d. 11. og 18. december kl. 20 på DR 1.

Se mere på DRs hjemmeside her.