Velkommen til Aabenraa Antikvitetshandel

Antikvitetshandler Lasse Petersen

Antikvitet.net byder velkommen til Aabenraa Antikvitetshandel som ny udstiller.

Forretningen er med sine 75 år én af branches ældste og største og drives i dag af 2. og 3. generation af antikvitetshandlerfamilien fra Aabenraa, Hans Jørgen & Lasse F. Petersen. Nogle af antikvitet.nets besøgende vil måske kende forretningen fra dens optræden i DRs ”Skattejægerne” ligesom, forretningen normalt udstiller på de større danske messer.

Man fokuserer primært på kvalitets antikviteter fra 1600- og 1700-tallet, men de senere år er moderne klassikere og moderne kunst inddraget i varesortimentet, så det i dag spænder over fem århundreder, men med kvalitet som fællesnævner.

Kunderne udgøres af et stort internationalt publikum. Det ses også pt. på antikvitet.net, hvor Aabenraa Antikvitetsandel  præsenterer en stor privatsamling af antikviteter, der udgjorde inventaret på et udenlandsk gods. ”Familien købte gennem 50 år næsten alle deres antikviteter i vores forretning og vi har nu fået mulighed for at sælge dem alle igen”, fortæller Lasse F. Petersen.

This post is also available in: Engelsk, Tysk

1 kommentar

  • Jette Neess Flittner on 05/08/2013 at 13:27

  Til Lasse og co………….TAK. Det har været fantastisk at følge jeres “kærlighed” til SÅ uendelig smukke ting!!!!!!!!!! Jeres forretningstalent OG ærlighed ligefrem kravler ud af TV-skærmen. Jeg håber, jeg engang kan besøge jeres smukke forretning. Antikviteter!!!!!!!!!!!!!!!! hvem kan ikke drømme, falde i svime og udbryde ohhhhhhhhh, ihhhhhhhhh, jameeeeeen, se Nu, det er helt ufattelig???????????
  Hjertet hamrer når man opnår det fantastiske “stykke” som man gerne vil, ikke??
  Min datter mangler en del service til sin DUOPLO samling, det er bestemt ikke antikt, men måske “falder” I over det ind imellem, så er jeg den, der aftager det.
  Jeg har været samler i en del år, så jeg tror, jeg på et tidspunkt, vil bede jer vurder mine ting.
  TAK for entusiasmen – det smitter.
  De aller bedste tanker Jette Neess Flittner

Kommentarer er blevet deaktiveret.