Velkommen til L Art

Vi byder L Art velkommen som udstiller på www.antikvitet.net

Peter Lau har været 14 år i branchen, og startede med at gå på auktion “for sjov”.L Art

Det fangede hurtigt min interesse, og efter afsluttet lærereksamen, var jeg i tvivl om hvorvidt jeg skulle arbejde som lærer, eller starte firma. Jeg tog hurtigt springet og blev antikvitetshandler.  Det har jeg ikke fortrudt.  Det startede med små kælderlokaler i København, jeg købte ind på loppemarkeder og små auktionshuse og solgte som én af de første danske handlere på Ebay.com.

Få år senere havde jeg både fuldtidsansatte og en betragtelig omsætning, Jeg solgte mere end 5000 malerier årligt til købere i hele verden, og der var ikke en eneste dag der var kedelig. Jeg har købt kunst i hele verden, alt fra en brølende kronhjort til 200 kr. til 17 tals old masters.

Det er uforusigeligt at handle med kunst, og det er jo netop det der gør det spændende.

I dag, har jeg tilpasset mig markedet og driver en noget mindre forretning, jeg vil satse på internationale kvalitets effekter, jeg køber skandinavisk design, porcelæn, keramik, malerier mm. fra det 17 årh. til i dag. Jeg har kunder i hele verden og køber ind i hele verden.  Du vil kunne møde mig på loppemarkeder og antikvitetsmesser i Danmark og Sverige. Jeg elsker mit job, det er spændende at købe ind, du ved aldrig hvad du finder. Det er spændende at sælge på antikvitetsmesser og loppemarkeder, hvor du møder alle typer af mennesker der går efter meget forskellige ting.”

Når Peter Lau skal koble af fra en meget travl hverdag, bruger han tid med sin kæreste og løbetræner med Lars fra Danam antik.

This post is also available in: Engelsk