Velkommen til Niels Jørgen Andreasen – Pegasus

NJAndreasen

Niels Jørgen Andreasen.

Hjertelig velkommen indenfor på antikvitet.net til Niels Jørgen Andreasen, som driver både Pegasus Kunst- & Antikvitetshandel, samt galleriet Andreasen Art.

Niels Jørgen Andreasen er uddannet cand. mag. i historie og kunsthistorie, så vi har at gøre med en herre der ved hvad han taler om. 9. Juni 2014 fejrer Niels Jørgen sit 40 års jubilæum i branchen.

Niels Jørgen Andreasen har en over 20-årig lang karriere i auktionsbranchen. Han har været medejer af og leder af kunstafdelingen hos Auktionshuset Nellemannn & Thomsen, Aarhus; der blev overtaget af det svenske auktionshus Crafoord, Nellemann & Thomsen; dels var han ansat hos Bruun Rasmussens Auktioner som vurderingschef for senere at blive konsulent for bl.a et tysk auktionshus og andre internet baserede auktioner.

Niels Jørgen Andreasen har gennem årene skrevet flere artikler om kunst og antikviteter, ligesom han har medvirket i forskellige TV programmer. Senest i DR’s Antikduellen 2013.

Niels Jørgen har en bred interesse for køb og salg af kunst, antikviteter og design i almindelighed – gerne med kant.
Særligt ligger hans ekspertise på området: Klassiske antikviteter og kunst – såvel ældre som moderne. Niels Jørgen yder også gerne professionelt konsulentarbejde med vurderinger og formidling af større private samlinger, såvel nationalt som internationalt

Niels Jørgen, har bevaret sine externe sider: www.pegasus-finearts.dk og www.andreasenart.dk og vi har i samarbejde med hans tyske leverandør lavet en kobling af deres database til vores antikvitet.net

Vi er glade for at kunne dele alle de fine varer med vores gæster på antikvitet.net