Velkommen til Thomas

genfundDet er med stor glæde og fornøjelse at vi kan præsentere det sidste skud på stammen af professionelle forhandlere af antikviteter og moderne kunsthåndværk m.m.

Thomas Bildtoft (36) må betragtes som værende en af de nye unge kometer i brancen, der med raketfart har fundet sin plads i det københavnske antikvitets –og marskandisermiljø. På trods af snak om kriser og nedadgående kurver i den danske befolknings købelyst, har Thomas med stort mod og engagement i nu to år passet sin forretning på Borups Alle 144 på Frederiksberg.

Både hans varesortiment og viden har udviklet sig siden begyndelsen. Dette har både kunder fra nabolaget, forbipasserende og kolleger fra brancen fundet ud af.  Samlere af enhver slags møder gerne op for at høre om der er kommet nyt. Der er dagligt mange besøgende, ikke mindst grundet  det faktum at Thomas tømmer dødsboer. I disse får han de fleste varer.

Han syntes selv han er blevet god til at tiltrække folk der ønsker at sælge forskellige emner og nogle gange kommer der én med en kasse blandede ting og sager. ”I starten købte jeg alt, men nu er jeg blevet mere selektiv”, siger Thomas og fortsætter: ”Jeg giver næsten altid folk et bud på effekterne, når de nu har ulejliget sig til at komme forbi min forretning”.thomas_bildtoft

Ifølge Thomas skal butikken både kunne sælge musselmalet porcelæn, møbler i teaktræ og plastik skåle fra Rosti – side om side. Han er dog opmærksom på, at tingene skal have et publikum af en vis bredde. ”Butikken har en god størrelse, men tingene skal jo helst ikke stå for længe ! De skal sælges og give plads til nyt indkøbte varer” siger Thomas, og skyder den evigt siddende sixpence om i nakken.

Ud over butikken på Frederiksberg vil Thomas være at træffe på det store loppemarked i Bella Centret i vinterhalvåret. Vi ser ham også på TV, hvor han har foreløbigt har deltaget i Antikduellen på DR 1 – både som sælger og indkøber. Nu får vi også glæde af at se emner fra hans varesortiment som nok skal finde mange købere.

Thomas håber på at finde nye kunder ved at være en del af antikvitet.net. De gamle ting vil uden tvivl hurtigt finde vej til hans web-site, men morsomme og kuiøse emner vil også finde vej til siden sammen med møbler, smånips og alt muligt andet  i retro-stil fra de farverige dage i 1970´erne og 80´erne.

Se thomas nye katalog her: www.antikvitet.net/genfund